Om

KIA

BRUKS

THYRÉN

 

"Kia är teamspelaren med stort T. Med en positiv ja-inställning blandad med nyfikenhet och mod tar hon sig an varje uppgift som kommer hennes väg." / Cecilia Eckervig

 

 

"Kia är en affärskvinna som behandlar såväl kollegor som kunder med stor ödmjuket och omtänksamhet." /Linda Ferm

" Den professionella, lugna, positiva affärskvinnan som aldrig ger upp. Ser alltid saker från den ljusa sidan och är otroligt lösningsorienterad." / Sussi Utterström

"Kia är en lagspelare och en social begåvning som hanterar alla situationer hon hamnar i med bravur. Kia är en bra kollega som bryr sig om sin omgivning och bidrar till att förbättra stämningen i gruppen." / Rosanna Zalbo Lundgren

 

Om Kia..

"-Människor har alltid varit mitt stora intresse!"

Kia har alltid haft ett intresse för personlig utveckling, att förstå vad det är som gör att vissa har framgång och andra inte.

 

Uppväxt med företagande som livsstil

Det var ofta kunder på besök kring middagsbordet som nära vänner till familjen. Här lärde hon sig hur viktigt det var att skapa kundrelationer. Intresset för människan och ledarskap ledde in till studier i medicin, HR och coaching. Under 15 år utvecklade hon familjeföretaget, som var marknadsledande inom skogmaskinteknik, tillsammas med sin bror Anders.

 

Tiden en viktigare faktor

Som mammaledig med andra barnet kändes det viktigt att kunna jobba flexibelt kring familjen. Därför startade hon ett coachingföretag som skulle byggas upp vid sidan av jobbet som marknadschef. På en kurs för företagande kvinnor år 2012 träffade hon Jeanette Magnusson, en slipad affärskvinna som sökte fler att samarbeta med. Hon visade ett enklare sätt att företaga, med ett färdigt koncept. Nu kunde Kia erbjuda människor hjälp med eget företagande såväl som kvalitetsprodukter inom hälsa!

 

Ljus framtid

Idag driver Kia sitt eget företag på heltid och har börjat leva sin dröm - att kunna bestämma över sin tid, med mycket utveckling och god ekonomi i sikte.

 

"-Det bästa jag gjort"

Hon lever med sambon Krister och de två barnen i hus på landet utanför Bålsta. Kia har stora visioner och drömmar att utveckla verksamheten och jobba globalt. "- Alla vill väl må så bra som möjligt för att orka leva det liv de själva kan skapa" menar Kia. "-Så spännande och roligt! Har aldrig träffat så många positiva och drivna människor som i det här jobbet. Det bästa jag gjort!".

HÖR AV DIG

Thyrén Coaching

Brunnstavägen 12

746 93 Bålsta

 

+ 46 709 68 72 14

 

kiabruksthyren@gmail.com

FÖLJ MIG