Infinite

KIA

BRUKS

THYRÉN

 

Avancerad hudvård ur alla aspekter

 

Vi vill alla ha en frisk, fräsch hud med ungdomlig lyster, men ålder, miljö och livets gång sätter sina spår. Och det är inte alltid så lätt att veta vad just din hud behöver, hur produkterna verkar eller hur du använder dem.

 

Infinite är en avancerad hudvårdsserie, som jobbar för att minska utseendet av fina linjer och rynkor, förbättra hudens jämnhet och som ger dig känslan av strålande, återfuktad hud som både känns och upplevs yngre.

I det här revolutionerande kittet ingår 1 kosttillskott och 3 hudvårdsprodukter med fokus på anti-aging.

 

Hudvårdsprodukterna passar alla hudtyper och män som kvinnor.

 

Alla produkter är dessutom parfymfria. Mitt resultat är coolt - kolla nedan!

 

 

Hydrating cleanser

 

En bra rengöring är extra viktigt på kvällen för att ta bort det som påverkat huden under dagen; föroreningar, smink och de slaggprodukter som huden utsöndrar när vi svettas. En rengjord hy är också en förutsättning för att få maximal effekt av dina dag- och nattkrämer.

Hydrating cleanser är en lätt, fuktgivande och mild rengöringslotion, som tar bort orenheter så som smuts, fett och slaggprodukter. Ingredienserna är valda med omsorg för den känsliga huden i ansiktet, men ändå är hydrating cleanser effektiv utan att torka ut huden.

 

 

Firming serum

 

Att huden åldras och påverkas av miljön omkring dig är oundvikligt. A och O för en fräsch, fast hud är att välja de produkter som är särskilt utvecklade för att ta hand om din hud på bästa tänkbara sätt. firming serum är ett kraftfullt anti aging-komplement till din dag- och nattkräm. Det här är serumet med stort S.

 

Frming serum är ett uppstramande serum som ger din hud en extra boost. Tack vare den höga koncentrationen av aktiva ämnen tillför serumet extra mycket fukt, något som bland annat gör att upplevelsen av fina linjer minskar.

 

 

Collagen complex

 

Hydrolyserat marint kollagen är den främsta ingrediensen i kosttillskottet collagen complex. Vitamin C hjälper till med att både reducera trötthet och utmattning, samt bidrar till normal kollagenbildning för hudens normala funktion. I detta kosttillskott finns också juicekoncentrat från cantaloupemelon, veteextrakt med ceramider samt biotin, som bidrar till att bibehålla normalt hår och normal hud.

 

 

Restoring crème

 

En kraftfull komponent i vår anti-aging-linje är restoring crème, fylld med över 15 hudvårdande ämnen. Trots alla mjukgörande ingredienser känns restoring crème lätt och smidig mot huden och absorberas snabbt utan att kännas det minsta fet eller tung.

 

Ingredienserna i infinite by Forever verkar återfuktande, mjukgörande och hudvårdande. De lämnar din hud med upplevelsen av en jämnare hudton och textur som bidrar till en ungdomligare känsla.

 

 

Hur kan jag köpa dessa? Priser?

 

Fyll i formulär så kommer info på mejl!

HÖR AV DIG

Thyrén Coaching

Brunnstavägen 12

746 93 Bålsta

 

+ 46 709 68 72 14

 

kiabruksthyren@gmail.com

FÖLJ MIG